Sørger for pålitelig, ren energi med Exelon Generation

Bakgrunn

Fra hele bransjer til enkeltpersoner er kraft avgjørende for hverdagen vår. Som ledende innenfor kraftproduksjon er Exelon Generation opptatt av å generere sikker, pålitelig energi. Exelon Generation er også den ledende operatøren av karbonfrie kjernekraftverk i USA. Forvaltning av miljøet er en kjerneverdi, og å lykkes med å forvalte miljøbelastningen bidrar til å styrke forholdet til kunder og lokalsamfunn. De samarbeidet med Nalco Water om å forbedre utstyr, og overvåkning og behandling av vann for å hjelpe Exelon Generation med å gi tilgang til sikker, ren lavkostnadsenergi og beskytte miljøet.

Innovasjon

For å forbedre den pålitelige og effektive ytelsen bruker Exelon Generation en pakke med Nalco Waters mest avanserte teknologier. Fra nyskapende kjemikalier, som Nalco Waters Purate™-klordioksidprogram, som desinfiserer og behandler kjølevann, til 3D TRASAR™ Technology, som tilbyr overvåking og kontroll døgnet rundt over kjemisk ytelse, jobber teamene side om side for å oppnå positive resultater. For å sikre at endringer eller risiko blir identifisert og løst tidlig implementerte Exelon Generation OMNI™ Condenser Analytics-programmet, som kontinuerlig sammenligner nåværende ytelse med designytelse, og proaktivt oppdager potensielle problemer.

Virkning

Gjennom ekspertise og teknologi på stedet bidro Nalco Water til å redusere Exelon Generations vannbruk og minimere kjemikalieforbruk og -avfall, og reduserte den samlede påvirkningen på miljøet, mens Exelon Generations fortsatt kunne levere pålitelig, effektiv og ren energi til kundene og lokalsamfunnet sitt.

Exelon case studies eROI savings

Løsninger i fokus

  • 3D TRASAR™-teknologi
  • Purate™-tekologi
  • OMNI™-program
  • Ekspertise på stedet